Qui som

SACREST ASSESSORS és una empresa del sector immobiliari que opera al mercat de l'Administració, Lloguer i Vendes d'Immobles en la zona del Vallès Oriental. També som, des de fa més de 15 anys, una de les assessories amb més experiència i reconeixement a la ciutat de Mollet del Vallès, prestant els nostres serveis a empreses, petits negocis, comerços, autònoms i particulars. La conjunció d'aquests serveis, fa que qualsevol operació immobiliària compti amb les majors garanties jurídiques, fiscals i administratives. Amb un alt nivell de serietat i responsabilitat en la prestació dels seus serveis, busca realitzar excel·lents negocis amb la deguda eficiència, proporcionant així, tranquil·litat als seus clients. SACREST ASSESSORS té una presència molt activa en la gestió i comercialització de, pràcticament, tots els segments del mercat, incloent immobles residencials, comercials, industrials i d'oci en tot el seu àmbit d'actuació. El nostre equip de col·laboradors està format per professionals, tutelats per experts immobiliaris amb més de 25 anys d'experiència, experts en l'àrea, amb els millors coneixements per suggerir les millors alternatives. A més, disposem d'un sistema totalment informatitzat, el que permet una major agilitat en la recerca i idoneïtat del perfil de l'immoble a les preferències del client. Recolzada pel professionalisme i serietat, SACREST ASSESSORS està considerada com una de les més serioses i fiables agències immobiliàries.

Sacrest Assessors

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.